Haal je autotheorie met Rijschool Elise

Bang om in de auto te stappen?

Volg faalangstrijlessen of een opfriscursus

Niet iedereen voelt zich even snel op zijn gemak in de auto. Sommigen hebben alleen de eerste paar lessen last van nervositeit, terwijl anderen er tijdens de rijlessen en het rijexamen last van blijven hebben. Of misschien heb jij al jaren je rijbewijs, maar durf je niet meer goed de auto in te stappen. Bij Rijschool Elise geven we je vertrouwen in jezelf en in je rijkunsten.
 

Laat faalangst niet in de weg staan van het halen van je rijbewijs

Iedereen heeft gezonde zenuwen bij het halen van zijn rijexamen. Maar voor sommigen zijn die zenuwen zo groot dat ze niet goed meer functioneren. Je vergeet alles wat je geleerd hebt tijdens de rijlessen. Of juist tijdens de rijlessen zelf ben je angstig en bang om het verkeerd te doen. Bij Rijschool Elise bieden we daarom faalangstrijlessen en -rijexamen. Op een ontspannen manier leggen we je rustig alles uit. Heb je ADHD of autisme? Rijschool Elise zorgt ervoor dat je op een ontspannen manier in de auto zit.

In de eerste les nemen we ruim de tijd om je te laten kennismaken met de auto. Wat is de juiste zitpositie? Hoe stel je de spiegels goed af? Ook alle daaropvolgende lessen leggen we alles altijd eerst rustig aan je uit. Geduld staat voorop. Niets moet. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt tijdens het autorijden. Je zult merken: heb je vertrouwen in je rijkunsten, dan zal het auto rijden bijna vanzelf gaan!

Benieuwd hoe het er tijdens een faalangstrijexamen aan toe gaat?

Kan je wel een opfrisser gebruiken?

Voordelig je rijbewijs halen? Dat doe jij bij Rijschool Elise

Al jaren een rijbewijs, maar in tijden niet meer de auto ingestapt? Dan is een opfriscursus geen gek idee. Niet alleen omdat er veel veranderd is op de weg, maar ook om weer wat zelfvertrouwen in je eigen rijvaardigheid terug te krijgen. En ben je eigenlijk al bekend met het ‘Nieuwe Rijden? Hiermee rijd je zuiniger en bespaar je dus op de benzine én geld.