Met 2todrive mag je al leren autorijden vanaf 16,5 jaar

Haal je autotheorie met Rijschool Elise

Je theorie is net zo belangrijk als de praktijk. Tenslotte moet je alle verkeersregels goed kennen als je de weg op gaat. Een bekwame bestuurder weet precies welk bord welke betekenis heeft. Heb jij nog wat moeite met het onthouden van al die regels? Volg autotheorielessen bij onze rijschool!
 

Hulp nodig met je autotheorie?

Heb jij last van faalangst? Volg dan ons faalangstrijexamen

Remmen, gas loslaten of niets doen? Weet jij in elke verkeersituatie wat je moet doen? Het is een belangrijk onderdeel van je theorie-examen, maar natuurlijk óók in de praktijk. En wanneer moet je eigenlijk een bus wel of geen voorrang verlenen? Hoe zit dat met de voorrangsregels voor voetgangers, fietsers en andere verkeersdeelnemers? Het komt allemaal aan bod bij je theorie- én rijexamen.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het leren van je theorie? Wij bieden privéles. We komen in dat geval bij jou thuis langs om de theorie door te nemen. Elke les duurt ongeveer 2 uur. Uit ervaring hebben we geleerd dat je met 4 lessen de materie goed weet. We oefenen alle examens in de CBR-stijl. Daardoor kom je dus nooit voor een verrassing te staan tijdens het examen. Je theorieboek schaf je ook bij ons aan.

We geven theorieles in de regio Den Haag, Delft, Leiden en Rijswijk. Wil je meer informatie? Bel dan 06-42172945 of stuur een mail.

Klaar voor je theorie-examen?

Je kent de autotheorie van voor tot achter. Tijd om je examen aan te vragen. Dat kan via het CBR of doen wij voor je. Kies simpelweg welke dag jou het beste uitkomt. We adviseren altijd dat je een normaal examen doet met extra tijd. Daardoor heb je net wat meer tijd en rust om de vragen goed te beantwoorden.